acz-logo

    AERO CLUB ZEELAND

Lessen

Na het lezen van deze hoeveelheid informatie horen we vaak de vraag…. en nu?
Hoe kan ik aan de opleiding beginnen?

Introductieles

Na het lezen van deze hoeveelheid informatie horen we vaak de vraag…. en nu?
Hoe kan ik aan de opleiding beginnen?
Om je een idee te geven hoe een en ander in praktijk verloopt, biedt de ACZ je de mogelijkheid tot het maken van een introductievlucht of “proefles”.

Je maakt kennis met één van onze instructeurs. Voorafgaand aan de vlucht krijg je een briefing. Hierin wordt besproken hoe het vliegtuig bestuurd wordt, hoe de vlucht zal worden uitgevoerd en welke onderdelen jezelf gaat beoefenen. Na de briefing ga je naar het vliegtuig, een Piper Warrior. Je mag voor het grootste deel van de vlucht zelf (onder begeleiding van je instructeur) de stuurknuppel hanteren. De actuele vlucht duurt ongeveer 30 minuten.

Deze introductieles wordt afgerond met een de-briefing. De vlucht wordt dan nog eens kort doorgenomen en je bent dan uiteraard ook nog in
de gelegenheid vragen te stellen. We hopen je zo voldoende antwoorden te kunnen geven, zodat je een goed beeld hebt kunnen vormen wat er zo allemaal bij een vliegopleiding komt kijken.

De kosten van deze introductieles bedragen € 145,00.
(prijsniveau mei 2021, wijzingen voorbehouden)

Instapcursus

Misschien twijfelt je nog? Kan ik na 30 minuten wel bepalen of dit het is wat ik
wil?Daar hebben we onze instapcursus voor! Dit zijn vijf volledige vlieglessen geheel volgens onze opleidingssyllabus. Per les is dat een briefing, uiteraard het de vliegen zelf (ongeveer een uur) en de de-briefing.


Al met al ben je per les zo’n 2 uur bezig! Na deze vijf lessen kun je alsnog beslissen om óf te stoppen óf uiteraard om de opleiding door te zetten natuurlijk! Deze vijf vlieguren tellen
gewoon mee voor je opleiding als je doorgaat.

De kosten voor deze instapcursus bedragen
€ 1.205,00 in plaats van normaal € 1.450,00.
(prijsniveau mei 2021, wijzingen voorbehouden)

PH-SRP