acz-logo

AERO CLUB ZEELAND

Evenementen

Om de paar jaar wordt er een open dag gehouden, om iedereen die geinteresseerd is de gelegenheid te geven om kennis te maken met de club en de leden. Tijdens deze dagen is het mogelijk om een proefles te nemen of een kennismakingsvlucht te maken met een ervaren vlieger.

Voor clubleden worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals rally's, doellanden en thema-avonden over verschillende luchtvaartonderwerpen. Verder worden er clubvluchten georganiseerd naar allerlei vliegvelden waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Door dit samen met twee of drie andere clubleden (per toestel) te doen blijven de kosten hiervan binnen de perken. Iedere vlieger betaalt namelijk alleen het deel dat hij / zij zelf vliegt. Verder is het voordeel van een vliegclub dat je je vliegervaringen kunt delen met andere vliegers, oftewel mensen die begrijpen waar je het over hebt.

Op de kalender hieronder kun je zien wat er te gebeuren staat bij A.C.Z. of bij ander clubs waarvoor A.C.Z. is uitgenodigd.

Activiteitenlijst

2022 Activiteit
   Categorie├źn

vrijdag